OVER ONS


Hascotech is een Nederlands gespecialiseerd elektronicabedrijf en verkoper van professionele gamingproducten en accessoires, tevens een officiële distributeur van het populaire merk GameSir.

 

gamesir logo

De belangrijkste activiteit van onze organisatie is om onze klanten te voorzien van de juiste producten en accessoires zoals vereist. Omdat we al jaren met deze sector te maken hebben, hebben we uitgebreide kennis van wat te doen. Ook weten we aan welke kwaliteitseisen onze producten moeten voldoen. 

Door jarenlange samenwerkingen met vaste fabrikanten hebben wij een goede onderhandelingspositie gecreëerd voor onszelf. Om deze reden kunnen wij producten van de hoogste kwaliteit inkopen tegen de beste prijzen. Hier profiteren niet alleen wij van, maar ook onze klanten. 

 

Wij staan voor u klaar

Op de best mogelijke manier te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Dit bereiken we door eerlijk advies, de beste prijzen en het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten.

 

Kwaliteitscontrole

Wij schakelen rechtstreekst met de fabrikanten van onze producten. Hierdoor kunnen wij invloed uitoefenen op de kwaliteit. Al onze producten worden voor levering getest en gecontroleerd op eventuele fabrieksfouten en/of beschadigingen. Bij aankomst in ons magazijn en bij verzending aan de klant controleren wij onze producten nogmaals op mogelijke afwijkingen.

 

Samenwerken

Samenwerken door eerlijk advies te geven en mee te denken met onze klanten.

 

Duurzaam

Repareren in plaats van verkopen om de wereld nog duurzamer te maken. 

 

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid door uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten te leveren.

Wij zijn een officieel bedrijf en staan ​​ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. U kunt ons KVK-nummer controleren door te zoeken in het handelsregister. Ook kunt u onze reviews op webwinkelkeur bekijken van mensen die al bij ons een keer besteld hebben.

Hascotech is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 02-07-2021 is Hascotech door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Hascotech voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Hascotech onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Hascotech te kopen.

 

Over ons reviewbeleid

Wij vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven van onze producten en diensten. Onze reviews worden daarom op onpartijdige wijze beheerd door WebwinkelKeur. WebwinkelKeur heeft maatregelen genomen om de echtheid van reviews te garanderen. Je kunt lezen over deze maatregelen hier.
Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeaus gegeven.

 

Informatie over het delen van persoonlijke gegevens met WebwinkelKeur

We verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur, moet je een naam en e-mailadres opgeven. WebwinkelKeur deelt deze informatie met ons zodat we de review aan je bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert je naam ook op zijn eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting te geven op je review. Als wij je uitnodigen om een review achter te laten, delen wij je naam, e-mailadres en productinformatie met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze informatie alleen om je uit te nodigen een review achter te laten. WebwinkelKeur heeftWebwinkelKeurgeschikte technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om gebruik te maken van derden voor het leveren van de service. Alle bovengenoemde garanties met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn ook van toepassing op de onderdelen van de dienst waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.